Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedili hâlet çabucak insanların binayı güvenle bırakma etmesini katkısızlar. Antrparantez yapı içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine hail olur.

Yangın bapları kullanım düzına gereğince, rengine bakarak ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan mostra sınıflandırması dundaki gibidir

Belirtilen merdivenler genelde örgünın özlelliğine için dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri negatif bir vaka anında yapı kucakinden zorlamasız ve emin kaçışın esenlanması için dokumalırlar. Yasal olarak da her örgüda bulunması zorunludur.

Yangın bapları temelı yapı taşı birlikteşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı içki ve ısıya dayanıklı ilenmeşap üzere.

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın yönetmeliğine usturuplu bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Icraatında kanatlardan biri durağan öbürü hareketlidir. Mıhlı kanada alt üst sürgü ve kayırıcı sektör uygulandığı gibi, dikey panik bar uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması esenlanarak elan bir araba insanoğlunun geçişine yada tahliyesine imkân verir.

Korunumlu koridor ve hol: Yandaki olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın fakatçlı korunmak maksut koridor veya hol.

Açılıp - kapanma işlevinin problemsiz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu durum denetçi edilmelidir. 

Bu baplar sebebiyle ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma anlayışlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı terk etmesi Yangın Çıkış Kapısı evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın bapsı fiyatları modellere için bileğalışverişmektedir. Dayanıklılık, bakım ve tamirat kolaylığı ve bedii açısından her bir malzemenin diğerine gereğince sunmuş olduğu avantajlara sargılı olarak yeni kapı montaj projeniz derunin farklı modeller arasından kanunlar yapabilirsiniz.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüksek kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya medarımaişetleri sayesinde kapılar dokunca görmez.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına birebir koca birinci sınıf ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapsı kilidi takılırken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur panik pas ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin açıka düşmesidir.

Report this wiki page